Hybriditunnit

Tanssikoulun kaikki tunnit siirtyvät hybriditunneiksi. Hybridi tarkoittaa, että oppilaita on sekä lähi, että etäopetuksessa. Koulumme kaikki yli 12- vuotiaiden tunnit ovat automaattisesti hybridi tunteina. Paikalla saa tämän hetkisen AVI.n ohjeistuksen mukaan olla max. 10 henkilöä, turvavälit noudattaen.

Alle 12- vuotiaiden tunnit jatkuvat normaalisti, mutta jos joku haluaa suorittaa myös alle 12- vuotiaiden tunnin etäopetuksena niin se on myös mahdollista. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa siitä meille toimistoon toimisto@danceinc.fi tai riikka.tankka@danceinc.fi niin teemme kyseisestä tunnista myös hybriditunnin.

Kaikki tunnit järjestetään normaalisti lukujärjestyksen mukaan ja hybriditunneista saatte linkin sähköpostiin ennen tuntia. Linkki lähetetään ilmoittautumiskaavakkeessa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Nyt on mahdollista osallistua tanssitunneille etänä olit sitten missä tahansa. Jos et ole jo koulumme oppilas tai haluat useammalle tunnille mukaan joilla vielä et ole käynyt niin ilmoittautua voit ilmoittautumiskaavakkeella. Laita lisätietoa kohtaan halusi osallistua mukaan tunnille etänä. Mukaan hybriditunneille voi ilmoittautua myös niin että olet välillä etäyhteydellä mukana ja välillä paikan päällä tanssimassa.

Olemme kuulleet toiveenne kontakti ja etäopetuksesta.

Teemme parhaamme, että olet harrastaessasi turvassa ja samaan aikaan pyrimme mahdollistamaan tanssin ilon ja harrastamisen jatkumisen. Noudatamme tanssikoululla uusimpia korona ohjeistuksia. Tanssitaan yhdessä iloinen mieli ja hyvä olo kehoon!

Tilanne vaatii meiltä kaikilta joustoa ja positiivista asennoitumista. 

Let´s do this together! 

Tervetuloa koulumme tanssitunneille!